GLOG

3.00 

GLOG 50 gr

Opis

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25 °C.
Najbolje upotrijebiti do kraja; Otisnuto na proizvodu

Quality service ISO 9001, HACCP
Tvrtka s certificiranim sustavom upravljanja

Upozorenje:

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina

Porodica: Ruže, Rosaceae

Ljekoviti dijelovi biljke: Plod i cvijet

Opis: Glog je biljka koja načešće ima oblik grmova osrednje veličine ili pak manjeg drveća. Većinom relativno velik broj cvjetova ove biljke nalazi se na vrhovima grančica. Za ovu biljku karakteristično je i trnje koje ju cijelu pokriva. Što se listova tiče, oni su sa gornje strane tamnozeleni, a sa donje svijetlozeleni, te imaju kratku peteljku.

Ljekovita svojstva i primjena: Glog je poznat kao odlično sredstvo za srce, pri čemu je koristan za čitav niz tegoba vezanih uz srce i krvotok. Kod starijih ljudi jača srce, njeguje ga i stimulira. Odlično je sredstvo za ublažavanje posljedica degenerativnih pojava na srčanom mišići, slabije prokrvljenosti, udaranja srca te preniskog ili previsokog krvnog tlaka (u oba slučaja normalizira tlak u određenoj mjeri). Također ga se često preporuča nakon srčanog infarkta pošto povećava prokrvljenost koronarnih žila te pospješuje povećanu aktivnost i bolju prehranu stanica srčanog mišića.